В ТАЗИ СЕКЦИЯ АПБЗ ЩЕ ПОСТАВЯ БАНЕРИ И ЛИНКОВЕ НА ПАЦИЕНТИ, КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОДКРЕПАТА НА ВСИЧКИ НИ, ЗА ДА МОГАТ ДА СЪБЕРАТ ЖИЗНЕНО ВАЖНИТЕ ИМ СРЕДСТВА НЕОБХОДИМИ ЗА ТЯХНОТО ЛЕЧЕНИЕ.


ПРОЕКТА "ЕДИНЕН ДАРИТЕЛСКИ НОМЕР В БЪЛГАРИЯ" (DMS) Е ЕДНА ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ТРАНСПЛАНТАЦИЯ ИЛИ ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА. 

Проект „Единен дарителски номер в България" (DMS) се осъществява от Български дарителски форум в партньорство с фондация „Помощ за благотворителността в България” и трите мобилни оператора на територията на страната (М-тел, Вивател и Глобул). Проектът дава възможност за набиране на средства чрез кратки текстови съобщения (sms) за различни социално значими, културни и екологични каузи, както и за набиране на средства за подпомагане лечение или други медицински процедури за лица, които сами не могат да наберат необходимата сума.  В DMS могат да се включват и провеждат едновременно неограничен брой кампании, като всяка от тях получава уникална кодова дума, която трябва да бъде изпратена чрез sms на Единен за всички мобилни оператори номер - 17 777. Това улеснява дарителите, които не трябва да помнят различни телефонни номера за всеки оператор, а да изпратят кратко текстово съобщение с текст, съдържащ уникалната кодовата дума към номер 17 777, независимо от това на кой оператор са абонати.

Повече за  „Единен дарителски номер в България" (DMS) може да научите на: http://www.dmsbg.com


Казвам се Светомир Панайотов Янаров ...

... и съм роден на 7 август 1976 г. в гр. Севлиево в семейство на работници. Завърших средното си образование в СОУ" Васил Левски" със специалност организация и технология на търговската дейност. През 1996г. бях приет да уча във ВТУ " Св. Св. Кирил и Методий " със специалност балканистика. Запленен от любовта към археологията и историята аз продължих да се развивам в същата насока. След завършването си през 2001г. се преместих да живея в София с надеждата да получа по-голяма професионална реализация на амбициите си. Имах горещото желание да специализирам магистратура, преквалификация културен туризъм. Това беше една нова специалност, която щеше да ми даде по-голямо приложение на целите ми. Всичко вървеше добре до пролетта на 2003г., когато постъпих в Александровска болница за лечение и скоро стана ясно, че бъбреците ми са увредени и до края на годината състоянието ми се влоши. Стана ясно че нещата са необратими за мен и че е въпрос на време да бъда включен на хемодиализа.

Повече можете да прочетете, като кликнете върху банера
АПБЗ: гр. София,
ул. "Денкоглу"
№ 15, вх. Б, ет. 1

тел/факс
0999 488 001
От цялата страна
на цената на един
градски разговор

+359 894 488 007
+359 894 488 001
+359 894 488 009

office@apbz.eu
apbz@abv.bg