АСОЦИАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С БЪБРЕЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
И
БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧЕН СЪЮЗ


ВИ ПРЕДСТАВЯМЕ ПРОЕКТ:


AНКЕТА
„ДА РАЗБЕРЕМ ЗАЕДНО ПОВЕЧЕ ЗА ФАРМАЦИЯТА”Уважаеми пациенти,

Основната цел в аптеката е да предоставим пълна и изчерпателна информация за лекарствата, естеството на заболяването ви и лечебния процес ,за да се осигури високо качество на фармацевтичните грижи.
Целта на анкетата е да се оцени, доколко тази информация е ясна и достъпна за пациента. Ще бъдем благодарни ако отделите малко време, за да я попълните. Резултатите от това проучване ще помогнат за създаването на речник с неясните термини за пациента. Анкетата се провежда анонимно!
   
Изтеглете анкетата от тук, попълнете я и я върнете на E-mail: anketa@apbz.eu , за да бъдат обработени данните.

Благодарим Ви за участието!


АСОЦИАЦИЯ НА ПАЦИЕНТИТЕ С БЪБРЕЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

И

МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ

ФАКУЛТЕТ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНАВИ ПРЕДСТАВЯТ ПРОЕКТ ЗА:


Диагностициране на огнищни инфекции от зъбен произход и количествени промени в нестимулираната слюнна секреция при пациенти на хемодиализа, пациенти живи донори на бъбреци и бъбречно трансплантирани пациенти.

Проекта предоставя възможноста на диализни пациенти, бъбречно-трансплантитани пациенти и на бъдещи живи донори да диагностицират зъбния си статус и да се изготви програма за лечението им.

Проекта е създаден единствено в полза на пациента и ние като пациентска организация съдействаме за неговото качествено реализиране.Желаещите могат да се обадят и запишат на: 0894 488 007
и
Телефон за директен контакт с Д-р Мария Денчева: 0889317316
 

Можете да изтеглите документа в PDF формат тук
Обобщени са данните от денталните прегледи извършени на Форума на АПБЗ в гр. Велинград и още допълнителни прегледи на пациенти извършени в медицинския факултет София.

Данните можете да видите тук.


АПБЗ: гр. София,
ул. "Денкоглу"
№ 15, вх. Б, ет. 1

тел/факс
0999 488 001
От цялата страна
на цената на един
градски разговор

+359 894 488 007
+359 894 488 001
+359 894 488 009

office@apbz.eu
apbz@abv.bg